Krydderhagen
Havsalt & Kvernet Pepper

Rifla salt Pepper

Krydderhagen Havsalt & Kvernet Pepper, rifla potetgull med et dryss havsalt, sort pepper og utvalgte urter. Krydderhagen er en serie chips fra Sørlandet med smaker fra krydderhagen. Potetgull laget av tynne potetskiver som vi har stekt forsiktig i solsikkeolje. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Krydderhagen
Rømme & Chili

Krydderhagen RommeChili

Krydderhagen Rømme & Chili, potetgull med en rund smak av rømme og et dryss chili. Krydderhagen er en serie chips fra Sørlandet med smaker fra krydderhagen. Potetgull laget av tynne potetskiver som vi har stekt forsiktig i solsikkeolje. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Krydderhagen
Havsalt

2019 krydderhagen havsalt 3D

Krydderhagen Havsalt, potetgull med et dryss havsalt. Krydderhagen er en serie chips fra Sørlandet med smaker fra krydderhagen. Potetgull laget av tynne potetskiver som vi har stekt forsiktig i solsikkeolje. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer