Resultater

Fant dessverre ingen resultater...

    Sørlandschips på ditt kjøkken

    SØRLANDSCHIPS PÅ DITT KJØKKEN: Har du noen gang hatt lyst til å lage din egen Sørlandschips hjemme? Det er ganske enkelt og morsomt!

    Først må du varme ovnen til 200 grader. Ta poteter og skjær de i tynneskiver, bruk kniv eller ostehøvel. Et lite tips er å bruke mandelpotet, det blir sabla godt! Skyll potetskivene i vann og tørk de godt. Da fjernes stivelsen. Så legger du alle potetskivene utover på et bakepapir på en stekeplate. Pensle eller spray de med solsikkeolje, sett de i ovnen og vent til de har en fin gylden farge. Nå kan du leke deg med litt krydder. Strø på med havsalt eller prøv noe nytt og litt sprøtt! Det beste er om du krydrer chipsen mens den er varm, da setter krydderet seg

    Leif-Arnes beste tips om du ikke har så god tid... Kjøp en pose med Sørlandschips, den smaken du liker aller best. Varm opp stekeovnen til 200 grader, legg chipsene utover på bakepapir på en stekplate og sett de i ovnen i ca. 4-5 minutter til de har blitt litt varme. Dette er noe Leif-Arne gjør når han får gjester hjemme og skal servere noe ekstra godt.