Bondens
Potetstikks med grillkrydder

Bondens Potetstikks

Potetgull formet som stikks og stekt i solsikkeolje med skallet på, deretter krydret med gårdens unike grillkrydder. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Bondens
Havsalt & Balsamico

Bondens Havsalt Balsamico

Bondens potetchips Havsalt & Balsamico, potetgull laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje i små porsjoner med skallet på, og deretter krydret lett med havsalt og balsamico. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Bondens
Solmoden Paprika

1 Sorlandschips Bondens Solmoden Paprika 180 g Packhsot 202011

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på. Den sprø chipsen er krydret med krydder uten smaksforsterkere! Enkelt og veldig, veldig godt!

Les mer

Bondens
Havsalt & Pepper

1 Sorlandschips Bondens Havsalt Pepper 180 g Packhsot 202011

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og krydret med havsalt og pepper.

Les mer

Bondens
Himalaya Salt

1 Sorlandschips Bondens Himalaya Salt 180 g Packhsot 202011

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og drysset med Himalaya salt.

Les mer