MERKEVARER

Sørlandschips tilbyr chips i verdensklasse, men vi har også mange andre merkevarer vi er stolte av! Felles for alle våre merkevarer er kvalitet og lidenskap fra råvare til ferdig produkt.

Samlebilde Originale Sørlandschips

Sørlandschips

Vår original Sørlandschips hvor det hele startet. Potetskiver med skallet på, stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje, det er Sørlandschips det! Sabla god chips! Nå har vi også lansert Melkesjokolade med biter av Sørlandschips!
Les mer
Samlebilde Verdens Tynneste

Verdens tynneste

For oss i Sørlandschips er det en liten sensasjon vi nå har lansert. Nå har vi klart å gjøre noe helt nytt! Vi har kuttet og stekt poteten på en annen måte og laget en ny type knasende god chips – faktisk er det verdens tynneste Sørlandschips!
Les mer
Samlebilde POPPA alle3

POPPA

POPPA er lette, luftige og sprø snacksprodukter, krydret for å gi en perfekt smaksopplevelse. Chipsen er ikke fritert, de er poppa, en metode basert på trykk og varme som gjør at chipsen popper opp og blir super sprø, luftig og deilig chips. Disse kan du nyte med god samvittighet.
Les mer
Samlebilde Bondens beste potetchips

Bondens

BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.
Les mer
Samlebilde Tynn og Sprø

Tynn & Sprø – sorte

Den lille sorte serien. En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.
Les mer
Samlebilde Tynn og Sprø, Kiwi-serie

Tynn & Sprø

En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.
Les mer
utvalge smaker notter stor 2

Utvalgte smager – Nøtter

Sørlandschips Utvalgte Smager, en serie smakfulle snacksnøtter med inspirasjon fra hele verden. Nøttene er stekt i små porsjoner og toppet med våre beste krydderblandinger.
Les mer
Samlebilde Utvalgte smager

Utvalgte smager

Sørlandschips Utvalgte smager er en ny serie med smakfulle og spennende varianter, alle knasende sprø og stekt i peanøttolje. Serien med 100 g-poser passer både når man skal kose seg alene, eller sammen med andre.
Les mer
Samlebilde Krydderhagen

Krydderhagen

Krydderhagen er en serie chips fra Sørlandet med smaker fra krydderhagen. Potetgull laget av tynne potetskiver som vi har stekt forsiktig i solsikkeolje. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer