MERKEVARER

Sørlandschips tilbyr chips i verdensklasse, men vi har også mange andre merkevarer vi er stolte av! Felles for alle våre merkevarer er kvalitet og lidenskap fra råvare til ferdig produkt.

SC Brands Original 1800x1000px

Sørlandschips

Vår original Sørlandschips hvor det hele startet. Potetskiver med skallet på, stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje, det er Sørlandschips det! Sabla god chips!
Les mer
SC Web VT Nyhet 150224 1665x900px

Verdens tynneste

For oss i Sørlandschips er det en liten sensasjon vi nå har lansert. Nå har vi klart å gjøre noe helt nytt! Vi har kuttet og stekt poteten på en annen måte og laget en ny type knasende god chips – faktisk er det verdens tynneste Sørlandschips!
Les mer
SC Brands Poppa 1800x1000px

POPPA

POPPA er lette, luftige og sprø snacksprodukter, krydret for å gi en perfekt smaksopplevelse. Chipsen er ikke fritert, de er poppa, en metode basert på trykk og varme som gjør at chipsen popper opp og blir super sprø, luftig og deilig chips. Disse kan du nyte med god samvittighet.
Les mer
SC Brands Bondens 1800x1000px

Bondens

BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.
Les mer
SC Brands TS Sorte 1800x1000px

Tynn & Sprø – sorte

Den lille sorte serien. En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.
Les mer
SC Brands TS Kiwi 1800x1000px

Tynn & Sprø

En potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.
Les mer
SC Brands Chill 1800x1000px

CH!LL – Nøtter

CH!LL tar sterk snacks til nye høyder med en smakseksplosjon uten sammenligning! Disse har vi laget for deg som har savnet noe ordentlig godt og sterkt i snackshylla!
Les mer