MERKEVARER

Sørlandschips tilbyr chips i verdensklasse, men vi har også mange andre merkevarer vi er stolte av! Felles for alle våre merkevarer er kvalitet og lidenskap fra råvare til ferdig produkt.

Samlebilde Original 1

Sørlandschips

Vår original Sørlandschips hvor det hele startet. Potetskiver med skallet på, stekt langsomt i små porsjoner på ekstra svak varme – i skikkelig peanøttolje, det er Sørlandschips det! Sabla god chips! Nå har vi også lansert Melkesjokolade med biter av Sørlandschips!
Les mer
Samlebilde Tynn Spro

Verdens tynneste

For oss i Sørlandschips er det en liten sensasjon vi nå har lansert. Nå har vi klart å gjøre noe helt nytt! Vi har kuttet og stekt poteten på en annen måte og laget en ny type knasende god chips – faktisk er det verdens tynneste Sørlandschips!
Les mer
Samlebilde POPPA

POPPA

POPPA er lette, luftige og sprø snacksprodukter, krydret for å gi en perfekt smaksopplevelse. Chipsen er ikke fritert, de er poppa, en metode basert på trykk og varme som gjør at chipsen popper opp og blir super sprø, luftig og deilig chips. Disse kan du nyte med god samvittighet.
Les mer
Samlebilde Bondens

Bondens

BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.
Les mer
Samlebilde Tynn Spro 1

Tynn & Sprø

En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.
Les mer
Samlebilde Krydderhagen 2

Krydderhagen

Krydderhagen er en serie chips fra Sørlandet med smaker fra krydderhagen. Potetgull laget av tynne potetskiver som vi har stekt forsiktig i solsikkeolje. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer