Samlebilde Bondens beste potetchips

BONDENS

BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.

5554878 Bondens Himalaya Salt uten prismerking 180g 1800px

Bondens
Himalaya Salt

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og drysset med Himalaya salt.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold

Bondens
Havsalt & Pepper

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og krydret med havsalt og pepper.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
5554837 SC Bondens Havsalt Pepper uten prismerking 180g 1800px
5554829 SC Bondens Solmoden Paprika uten prismerking 180g 1800px

Bondens
Solmoden Paprika

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på. Den sprø chipsen er krydret med krydder uten smaksforsterkere! Enkelt og veldig, veldig godt!

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

5694245 Bondens Potetstikks uten prismerking 150g 1800px

Bondens
Potetstikks med grillkrydder

Potetgull formet som stikks og stekt i solsikkeolje med skallet på, deretter krydret med gårdens unike grillkrydder. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Bakgrunnsfoto : Unsplash / Federico Respini, Bruno van der Kraan, Shaojie, Zoya Loonohod, Kym Ellis, Mark Tegethoff