Samlebilde Bondens beste potetchips

BONDENS

BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.

Bondens Himalaya Salt, pakning

Bondens
Himalaya Salt

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og drysset med Himalaya salt.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold

Bondens
Havsalt & Pepper

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og krydret med havsalt og pepper.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
Bondens Havsalt & Pepper, pakning
Bondens solmoden Paprika, pakning

Bondens
Solmoden Paprika

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på. Den sprø chipsen er krydret med krydder uten smaksforsterkere! Enkelt og veldig, veldig godt!

Bondens
Cheddar & Ramsløk

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje i små porsjoner med skallet på, og deretter krydret lett med cheddar og ramsløk. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
Bondens cheddar og ramsløk
Bondens potetstikks, pakning

Bondens
Potetstikks med grillkrydder

Potetgull formet som stikks og stekt i solsikkeolje med skallet på, deretter krydret med gårdens unike grillkrydder. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Bakgrunnsfoto : Unsplash / Federico Respini, Bruno van der Kraan, Shaojie, Zoya Loonohod, Kym Ellis, Mark Tegethoff