Samlebilde_Bondens

BONDENS

BONDENS beste – ekte vare! Friske og gode råvarer rett fra bondens egen gård. Produktene er laget slik bonden selv ville gjort det hjemme på eget kjøkken. Enkelt og veldig, veldig godt.

1 Sorlandschips Bondens Himalaya Salt 180 g Packhsot 202011

Bondens
Himalaya Salt

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og drysset med Himalaya salt.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold

Bondens
Havsalt & Pepper

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på og krydret med havsalt og pepper.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
1 Sorlandschips Bondens Havsalt Pepper 180 g Packhsot 202011
1 Sorlandschips Bondens Solmoden Paprika 180 g Packhsot 202011

Bondens
Solmoden Paprika

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje med skallet på. Den sprø chipsen er krydret med krydder uten smaksforsterkere! Enkelt og veldig, veldig godt!

Bondens
Cheddar & Ramsløk

Bondens beste potetchips er laget av friske og gode poteter rett fra bondens gård. Potetene er skåret i tynne skiver og stekt i solsikkeolje i små porsjoner med skallet på, og deretter krydret lett med cheddar og ramsløk. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
5813449 SC Bondens Cheddar Ramslok 3508px
Bondens Potetstikks

Bondens
Potetstikks med grillkrydder

Potetgull formet som stikks og stekt i solsikkeolje med skallet på, deretter krydret med gårdens unike grillkrydder. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Bakgrunnsfoto : Unsplash / Federico Respini, Bruno van der Kraan, Shaojie, Zoya Loonohod, Kym Ellis, Mark Tegethoff