Samlebilde Tynn og Sprø

TYNN & SPRØ

De lille sorte

En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.

Tynn og Sprø, pink himalayasalt, pakning

Tynn & Sprø
Pink Himalayasalt

Sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere potetskiver stekt med skallet på, i små porsjoner i solsikkeolje. Toppet med Pink Himalayasalt. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold

Tynn & Sprø
Havsalt & Sort pepper

Sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere og rifla potetskiver stekt med skallet på, i små porsjoner i solsikkeolje. Lett krydret med havsalt og pepper. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
Tynn og Sprø, havsalt og sort pepper, pakning
Tynn og Sprø, sweet chili, pakning

Tynn & Sprø
Sweet Chili

Tynn & Sprø potetchips Sweet Chili. Sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere potetskiver stekt med skallet på, i små porsjoner i solsikkeolje. Krydret med sweet chili. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold