TS kiwi

TYNN & SPRØ

En ny potetchips som er både tynn og veldig sprø. Chipsen er laget på samme ekte måte som vår Originale Sørlandschips, men vi har kuttet potetene i litt tynnere skiver og stekt dem forsiktig i solsikkeolje. Deretter har vi krydret de varme chipsflakene med runde, gode smaker. Resultatet: Fantastisk sprø, lettspiste og smakfulle chips.

6365308 SC TS KIWI Havsalt 3508px

Tynn & Sprø
Havsalt

Chipsen lages på samme ekte måte som vår originale Sørlandschips, men vi kutter potetene litt tynnere og steker de forsiktig i Solsikkeolje. Deretter smaksetter vi de varme chipsflakene for å gi dem en rundt og god smak. Vi mener at resultatet er en fantastisk sprø, lettspist og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold

Tynn & Sprø
Rifla Havsalt & Pepper

Chipsen lages på samme ekte måte som vår originale Sørlandschips, men vi kutter potetene i rifla skiver og steker de forsiktig i Solsikkeolje. Deretter smaksetter vi de varme chipsflakene for å gi dem en rundt og god smak. Vi mener at resultatet er en fantastisk sprø, lettspist og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold
5729330 SC TS KIWI HavsaltKvernetPepper 3508px
6394944 SC TS KIWI GrillaOst 3508px

Tynn & Sprø
Grilla Ost

Chipsen lages på samme ekte måte som vår originale Sørlandschips, men vi kutter potetene litt tynnere og steker de forsiktig i Solsikkeolje. Deretter smaksetter vi de varme chipsflakene med et deilig grilla ostekrydder for å gi dem en rundt og god smak. Vi mener at resultatet er en fantastisk sprø, lettspist og smakfull chips.
Les mer / Allergener og Næringsinnhold