Tynn & Sprø Sprø Biff, Rømme & Hvitløk

6261556 SC TS Biff romme hvitlok 3508px

Tynn & Sprø potetchips Sweet Chili. Sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere potetskiver stekt med skallet på, i små porsjoner i solsikkeolje. Krydret med sweet chili. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Tynn & Sprø
Havsalt & Sort pepper

5889423 SC TS HavsaltSortPepper 3508px

Sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere og rifla potetskiver stekt med skallet på, i små porsjoner i solsikkeolje. Lett krydret med havsalt og pepper. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Tynn & Sprø, Havsalt

5888532 SC TS Havsalt 3508px

Sprøtt og smakfullt potetgull av litt tynnere potetskiver stekt med skallet på, i små porsjoner i solsikkeolje. Toppet med Pink Himalayasalt. Sørlandschips er den originale chipsprodusenten på Sørlandet, kjent for ekstra sprø og smakfull chips.

Les mer

Tynn & Sprø Grilla Ost

6394944 SC TS KIWI GrillaOst 3508px

Chipsen lages på samme ekte måte som vår originale Sørlandschips, men vi kutter potetene litt tynnere og steker de forsiktig i Solsikkeolje. Deretter smaksetter vi de varme chipsflakene med et deilig grilla ostekrydder for å gi dem en rundt og god smak. Vi mener at resultatet er en fantastisk sprø, lettspist og smakfull chips.

Les mer

Tynn & Sprø
Rifla Havsalt & Pepper

5729330 SC TS KIWI HavsaltKvernetPepper 3508px

Chipsen lages på samme ekte måte som vår originale Sørlandschips, men vi kutter potetene i rifla skiver og steker de forsiktig i Solsikkeolje. Deretter smaksetter vi de varme chipsflakene for å gi dem en rundt og god smak. Vi mener at resultatet er en fantastisk sprø, lettspist og smakfull chips.

Les mer

Tynn & Sprø
Havsalt

6365308 SC TS KIWI Havsalt 3508px

Chipsen lages på samme ekte måte som vår originale Sørlandschips, men vi kutter potetene litt tynnere og steker de forsiktig i Solsikkeolje. Deretter smaksetter vi de varme chipsflakene for å gi dem en rundt og god smak. Vi mener at resultatet er en fantastisk sprø, lettspist og smakfull chips.

Les mer