Resultater

Fant dessverre ingen resultater...

    Miljø & Samfunnsansvar

    Sørlandschips er opptatt av samfunnet rundt oss og det lokale på Sørlandet. Det er her vi møter bonden og henter våre poteter, det er her vi finner kjærligheten til råvaren. Vi jobber hele tiden mot en mer bærekraftig produksjon og tenker miljø i alt vi gjør.

    Sørlandschips er som Grønt Punkt Partner, medlem i et lojalitetsprogram for medlemmer i Grønt Punkt Norge. Grønt Punkt Norge AS sikrer finansiering av returordningene for plast-, metall- og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp. I tillegg drifter de innsamling og gjenvinning av plastemballasje, emballasjekartong og drikkekartong. Ved hjelp av enkle grep som å merke emballasjen med Grønt Punkt og kildesorteringspiktogram, får våre medlemmer en god anledning til å vise forbrukerne at de tar samfunnsansvar. Jo flere bedrifter som blir Grønt Punkt Partner, desto tydeligere vil norsk næringsliv fremstå som miljø- og samfunnsansvarlig.

    Vi er veldig stolte av vår helt nye pose til Verdens Tynneste Sørlandschips som du kan sortere som plast, den er helt uten metaller og vårt første steg mot et mer bærekraftig emballasje univers.